Janica Kostelić prvič postala mama!

Hrvaška revija Story sporoča, da je nekdanja hrvaška smučarka Janica Kostelič na prvi dan novega leta prvič postala mamica!

37-letna Janica Kostelić je na prvi dan novega leta prvič postala mama.

Kostelićeva je dobila tako najlepše novoletno darilo, prvorojenca, ki ga je poimenovala Oskar. Otrok je bil rojen v Zagrebu s carskim rezom.

Janica Kostelić, ki bo 5. januarja dopolnila 37 let, sicer skrbno skriva svojo zasebnost, skrivnost pa ostaja tudi identiteta njenega partnerja.

Kostelićeva, ki je do zdaj precej pozornosti posvečala svojima nečakoma Ivanu in Leonu, sinovoma brata Ivice Kostelića, je že pred porodom razkrila, da pričakuje sina. V enem od intervjujev je povedala, da se veseli, da se bo družini pridružil še en deček, saj bo njenima nečakoma odličen partner pri igri.

Kostelićeva je smučarsko kariero, v kateri je osvojila štiri zlate in dve srebrni olimpijski kolajni, se okitila s petimi naslovi svetovne prvakinje in trikrat zmagala v skupnem seštevku svetovnega pokala, končala leta 2007.

Najuspešnejša hrvaška športnica vseh časov je zaposlena na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, od leta 2016 pa kot državna sekretarka vodi osrednji urad za šport na Hrvaškem. Med nosečnostjo se je počutila odlično, službene obveznosti je opravljala tako rekoč do odhoda v bolnišnico. “Seveda ostajam na funkciji državne sekretarke, posle bom opravljala v tolikšni meri, kolikor mi bodo nove okoliščine dopuščale,” je povedala Kosteličeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *