Vsak moški bi si želel takšno ženo, kot jo ima Anže Kopitar!

Dvakratni šampion lige NHL Anže Kopitar uspešno gradi svojo kariero v ZDA. Na žalost letos Anžetova ekipa nima veliko uspehov, vendar pa ima zato doma veliko več sreče, saj mu je v podporo njegova žena Ines. Poglejte s čim ga je razveselila tokrat!

Hokejist LA Kingsov  zadnje čase ni preveč zadovoljen, zaradi neuspeha v karieri. Zato se je verjetno soproga Ines odločila, da mu podari prav posebno darilo in ga spravi v boljšo voljo. Na Ttwitter profil je že delil fotografijo svojega novega Ford Bronca, ki ga je dobil od Božička. Pod sliko pa se zahvalil svoji čudoviti Ines. Zaljubljenca sta se spoznala v Mariboru na svetovnem hokejskem prvenstvu, ko je bila ona še dijakinja. Nato sta imela razmerje na daljavo, saj je Anže sprva živel na Švedskem, kasneje pa v ZDA. Kaj kmalu se je seveda Ines preselila k njemu v Los Angeles in se leta 2013 poročila na Otočcu. Rodila sta se jima tudi dva otroka, Neža in Jakob.


Rezultat iskanja slik za anže kopitar in njegova žena

Pod jelko ga je čakal Ford Bronc vojaške barve, letnik 1968. Gre za eno bolj prepoznavnih 4×4 vozil zadnjih 50 let, prvega so pri Fordu izdelali že leta 1964 ter nadaljevali z izdelavo vse do leta 1977. Nato so stopili v ospredje bolj uporabni športni terenci s štirimi vrati. Sicer pa načrtujejo pri Fordu do leta 2021 izdelavo povsem novega Bronca. Terenec je zaradi svoje moči in zmogljivosti postal eden bolj priljubljenih vozil za prosti čas. Anžetov avtomobil pa so poleg vsega še preuredili. Odstranili so trdno streho in vrata ter dodali nove terenske pnevmatike in varnostne pasove. Tako je  zdaj pripravljen za nore avanture.

AVTOR: Edisa Abdič