VIDEO: Kopitar pripomogel k prekinitvi črnega niza

Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je s svojimi LA Kings prekinil niz treh porazov v ligi NHL. Ob domači zmagi proti Minnesoti s 3:1 je Kopi dosegel zadetek že v drugi minuti.


“Nismo čakali na to, kaj se bo zgodilo. Skozi celotno tekmo smo iskali zadetek. Tekmecu nismo dali prostora in želeli smo čim prej doseči še tretji zadetek,” je bil s predstavo svoje zasedbe zadovoljen Anže Kopitar, ki je ob zadetku v drugi minuti za vodstvo z 1:0, v statistiko v zadnji minuti vpisal še podajo za končnih 3:1.

Kopitarjevi Kralji prekinili niz treh porazov (Photo by Rocky W. Widner/NHL/Getty Images)

Brez panike v težkih trenutkih

“V drugi tretjini smo bili morda malce premalo ostri, vendar nismo obupavali. Ko smo prejeli zadetek smo se zbrali. Ni nas zajela panika, ker je dober podatek,” je najbolj kritične trenutke dvoboja za domače Kralje opisal Kopitar, ki je bil zadovoljen tudi z obrambno predstavo ekipe.

“V igri z igralcem manj smo bili dobri. Celotna ekipa se je trudila, kar nam je prineslo uspeh,” je zaključil kapetan LA Kings, ki se kljub zmagi po 18 odigranih tekmah rednega dela sezone nahajajo na dnu Zahodne konference.