Slovenke nepremagljive v Italiji

Meta Hrovat, Ana Bucik in Tina Robnik so tudi drugi dan tekmovanj v Folgariji zasedle vsa tri mesta na zmagovalnem odru!


 

Naša ženska ekipa v tehničnih disciplinah je potrdila izjemno formo iz ponedeljka in tudi včeraj na veleslalomu slavila trojno zmago. Meta Hrovat, Ana Bucik in Tina Robnik so zopet zasedle prestol v Italiji, a so včeraj svoja mesta na zmagovalnem odru malenkost obrnile.

Tokrat na vrhu Hrovatova

Ponedeljkova zmagovalka Tina Robnik je v torek končala na tretjem mestu, Ana Bucik je ponovila uspeh in bila druga, velika zmagovalka slovenskega troboja pa je bila včeraj s Meta Hrovat. Punce so še enkrat pokazale svojo dominantnost, saj so svoje zasledovalke premagale za več kot sekundo, med našimi dekleti pa so odločale zelo majhne razlike.

Stotinke so bile na strani Hrovatove, ki je Bucikovo premagala za najmanjšo možno razliko ene stotinke. Robnikova je danes zaostala 38 stotink za svojo reprezentančno kolegico.

Ponovno izjemen ekipni uspeh

Tudi včeraj so dominantnost slovenskega moštva potrdile Neja Dvornik, Maruša Ferk, Klara Livk in Rebeka Oblak. Dvornikova si je delila 9. mesto, Ferkova se je uvrstila tik za njo na 11. mesto, Livkova je bila danes 13., zelo spodbudno pa je smučala tudi Oblakova, ki je bila 29.