Risi februarja v Podmežakli

Slovenski ljubitelji hokeja bodo v drugem delu letošnje sezone nastope slovenske moške članske reprezentance lahko spremljali ne le v neposrednih televizijskih prenosih, kot je bilo to v minulih sezonah, temveč tudi z domačih tribun, saj naše rise v prihodnjih tednih in mesecih čakata dve pomembni preizkušnji – obe prinašata zelo dragoceni vstopnici.


Vrhunec sezone bo vsekakor svetovno prvenstvo Divizije I-A, ki bo od 27. aprila do 3. maja potekalo v Ljubljani in na katerem se bodo naši fantje borili za vstopnico med svetovno hokejsko elito.

Varovanci selektorja Matjaža Kopitarja pa se bodo še pred tem v februarskem reprezentančnem premoru na ledu jeseniške dvorane Podmežakla pomerili na olimpijskih predkvalifikacijah Skupine G, kjer zmaga na turnirju vodi v zadnji krog kvalifikacij, slednji pa zmagovalcu namenja vstopnico na prihodnje Olimpijske igre v Pekingu.

V prodaji so že vstopnice za tekme olimpijskih predkvalifikacij na Jesenicah. Te je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih Eventima, na dan tekme pa tudi na blagajni jeseniške dvorane Podmežakla.

V prodaji, po ugodni ceni 20 evrov, je paket vstopnic za celotno prvenstvo, s katerim si bo moč ogledati vseh šest tekem turnirja, ter dnevna vstopnica po ceni 10 evrov, s katero si bo mogoče ogledati obe tekmi prvegadrugega ali zadnjega dne turnirja.

Četrtek, 6. februar 2020
15.30 Japonska – Hrvaška
19.00 Litva – Slovenija

Petek, 7. februar 2020
15.30 Japonska – Litva
19.00 Slovenija – Hrvaška

Nedelja, 9. februar 2020
15.30 Hrvaška – Litva
19.00 Slovenija – Japonska

Vir: HZS