Pijani Filip Flisar se je znesel nad policijskim vozilom

Pustna sobota je prinesla tudi možnost rajanja in zabave. Širom Slovenije so potekale tudi različne pustne prireditve in ene od teh se je na Ptuju udeležil slovenski as v smučanju prostega sloga, Filip Flisar. Žal pa tokrat tam ni blestel s statusom vrhunskega športnika ali s svojim značilnim humorjem. Pretirano popivanje je Štajerca namreč privedlo do neprimernega obnašanja zaradi katerega je končal na policijski postaji.


V oddaji 24 UR Zvečer so poročali, da se je incident pripetil pred prireditvenim prostorom na Ptuju. Flisar naj bi se najprej s pestjo znesel nad reklamnim panojem, nato pa se je zapletel še z redarjem in policisti. Slovenski olimpijec je udaril tudi po šipi policijskega kombija in jo razbil, zato so bili policisti seveda prisiljeni ukrepati in pretepača pospremiti na policijsko postajo, kjer je vinjeni športnik počakal do streznitve.

V oddaji je nastopil tudi Filip Flisar, ki je povedal da so njegova dejanja povzročila “neka trenja”, za svoje početje pa se je opravičil in poudaril, da ne beži pred odgovornostjo.