Konec sezone za Ano Drev! Ali tudi konec kariere?

Iz slovenske alpske smučarske zveze je prišla slaba novica. Ana Drev si je na treningu v v Kronplatzu poškodovala koleno. Čaka jo operacija, kar pomeni, da je zanjo smučarska sezona končana. 


Iz smučarske zveze Slovenije (SZS) so danes sporočili, da si je Ana Drev na treningu veleslaloma v Kronplatzu poškodovala desno koleno. Ana ne bila takoj prepeljana v UKC Ljubljana, kjer so zdravniki po opravljeni magnetni resonanci ugotovili, da gre za strgano sprednjo križno vez.  Kljub temu, da so iz zveze sporočili da bo Ana Drev že operirana pa je letošnja sezona za njo že izgubljena, saj rehabilitacija po operacije strgane sprednje križne vezi traja približno 6 mesecev.

Konec kariere?

Glede na to, da se že nekaj časa namiguje, da naj bi 33-letna slovenska smučarka po tej sezoni tekmovalne smuči za vedno postavila v kot, pa se sedaj seveda poraja se toliko bolj vprašanje, ali bo zaradi hude poškodbe govorice o smučarski upokojitvi se uresničile in bo Ana res končala svojo smučarsko kariero že v letošnjem letu.

Avtor: Aljoša Gregorec