Kaj narediti z že kupljenimi vstopnicami za Planico?

"Planica je vseslovenski dogodek," poudarja dr. Franci Petek

Zaradi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja in za obvladovanje posledic koronavirusa, bo FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, prestavljeno. Vse imetnike že kupljenih vstopnic obveščamo, da bodo omenjene vstopnice veljale za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Kupci pa imajo tudi možnost, da vračilo denarja zahtevajo na prodajnem mestu, kjer so vstopnice kupili.


Sporočilo za javnost organizatorjev:

“Imetniki vstopnic imajo torej dva možna načina unovčitve:

  1. Vse vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, bodo veljale za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Tekmovanje bo potekalo v sezoni 2020/21. Več informacij o nadomestnem tekmovanju bo objavljenih na spletni strani www.planica.si.
  2. Kupci, ki pa želijo povrnjen znesek kupnine, lahko to storijo po 1. 4. 2020 na prodajnih mestih oz. kjer je bila vstopnica kupljena, skladno s splošnimi pogoji nakupa uradnih prodajalcev. Rok za uveljavljanje vračila kupnine bo do vključno 31. 8. 2020. Podrobna navodila bodo v nekaj dneh objavljena na spletni stani www.planica.si in pri prodajalcih vstopnic.

Organizatorji smo stežka sprejeli odločitev o odpovedi tekmovanja, a dodajamo, da sta zdravje in dobro počutje športnikov ter vseh drugih udeležencev na prvem mestu.

Za vse morebitne nejasnosti in vprašanja pri vračilu vstopnic se lahko obrnete na e-pošto: planica@sloski.si