Ivo Jan okrepil trenerski štab zmajev

Trenersko ekipo HK SŽ Olimpija je okrepil Ivo Jan, ki je v klubu prevzel vodenje mladinskega pogona. Nekdanji selektor bo v ljubljanskem hokejskem klubu skrbel za delo s selekcijami od hokej šole do mladincev.


“Po končani igralski karieri je bila moja želja, da bi ostal doma, delal z mladimi in prenašal znanje mladim nadobudnim hokejistom. Po desetih letih trenerskega dela v članski konkurenci se mi je uresničila želja opravljati delo, ki mi je bilo vedno v užitek in esel sem, da sem dobil to priložnost. Vse trenerje v klubu že dobro poznam, z nekaterimi smo skupaj igrali, a tukaj sem zaradi otrok. Imamo dober potencial in naša želja je, da jim damo priložnost za hokejski razvoj,” je za klubsko spletno stran povedal Ivo Jan.

Odlični pogoji za mlade upe

Predsednik HK SŽ Olimpija Miha Butara je dodal: “Veseli me, da je naše trenerske vrste okrepil nekdanji selektor slovenske reprezentance Ivo Jan, ki je vrhunski strokovnjak in nekdanji izjemen igralec. V klubu se kalijo številni mladi in talentirani hokejisti in naša naloga je, da jim omogočimo najboljše možne pogoje, kar je tudi v skladu z našo vizijo razvoja in cilji, ki smo si jih zastavili.”