Ilka Štuhec še drznejša!

Po dveh neverjetnih zaporednih zmagah na tekmah svetovnega pokala v Val Gardeni v smuku in superveleslalomu se je kot smo že poročali na našem portalu Štuhčeva za dobre tri tedne poslovila. V tem času se bo pripravila za vrnitev in se predala trenažnemu procesu, saj napoveduje boj za še drugi naslov smukaške svetovne prvakinje na prvenstvu, ki bo februarja v švedskem Aareju. 


Zgleda pa, da se naša vrhunska športnica zna tudi sprostiti. Veliko pozornost je požela fotografija, kjer je Ilka pritegnila številne poglede in to ne iz smučarske strmine.

 

 

 

 

Ravno danes pa je Štuhčeva na svojem Facebook profilu zapisala: “Malo drugačno sobotno jutro.. kavica in 📖 toto na naslovnici pa poznam! 😁😊”.

Z naslovnice revije Avenija je videti, da Štuhčeva rada pokaže tudi svojo elegantno stran! Nedvomno izgleda čudovito tako v večerni obleki kot tudi v smučarski opremi!

Na naslovnici najnovejše izdaje revije je tako ob imenu Ilka Štuhec upravičeno zapisano snežna kraljica. Ne le, da je vrhunska športnica tudi lepoto ji ne gre očitati! S svojo podobo na naslovnici revije se je na Instagramu pohvalila tudi sama Štuhčeva. Zaploskale so ji tudi nekatere konkurentke.